Objektsdetalj

7 057 kr • 44 m2

2 rok stud

Ort: SKÖVDE

Objektnr.: 88-1-11354

Tillgänglig fr.o.m: 2024-08-01

Byggt: 2021

Publicerad till: 2024-03-25

Våningsplan: 6

Dagar publicerad: 35

Bredbandsanslutning

Hiss

Värme ingår

Beskrivning

Lägenhet på två rum och kök. Den ligger på plan 6 av 12 med fönster mot Boulognerskogen. Bostaden har ett sovrum och ett kök med kyl, frys, ugn, spis med keramisk häll, plats för mikro och gott om skåp för förvaring. Badrummet är helkaklat med dusch. Dessutom finns garderober i sovrummet och ett tillhörande lägenhetsförråd finns tillgängligt via hiss på plan 1 eller 2. Den gemensamma tvättstugan hittar du på plan 2, även den nås med hiss.

Planlösning

Hushållsel samt kall- och varmvatten tillkommer. Kostnaden för bredbandsanslutning tillkommer också.

Övrigt

För att få anmäla intresse på en studentlägenhet måste du kunna visa att du är antagen till minst 15 högskolepoäng per termin på Högskolan i Skövde. Har du inte sökt till Högskolan i Skövde än måste du alltså vänta med att boka dig på studentlägenhet tills antagningsbeskedet har kommit.

För att få bo kvar i Skövdebostäders studentbostäder behöver hyresgästen kunna uppvisa godkänt studieresultat på Högskolan i Skövde som motsvarar 15 högskolepoäng per termin. Doktorander behöver kunna uppvisa en aktivitetsgrad på minst 50 procent per termin. Studiekontroller genomförs en gång per termin för att säkerställa att hyresgästerna uppfyller studiekraven.

Parkeringar hyrs ut via en separat kö - men antalet parkeringsplatser i området är begränsade. Däremot finns det cykelgarage och nära till både buss- och tågförbindelser.