Objektsdetalj

10 250 kr • 75 m2

2 rok

Ort: Skövde

Objektnr.: 41-1-06788

Tillgänglig fr.o.m: 2024-03-22

Publicerad till: 2024-03-07

Våningsplan: 9

Dagar publicerad: 0

Högsta poäng: 0

El mäts individuellt och debiteras av Skövdebostäder

Förberett för bredband - som du själv står för

Hiss

Rökfri fastighet

Varm- och kallvatten ingår ej

Beskrivning

Tvårumslägenhet med loft. Här bor du naturnära i ett trivsamt och ljust hem med öppen planlösning. Det är klinkergolv i entrén och badrummet - i övrigt är det genomgående ekparkett i lägenheten. Köket är utrustat med diskmaskin och induktionsspis med varmluftsugn. Badrummet inrymmer handdukstork och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns en trappa som leder upp till loftet på cirka 22 kvadratmeter. Intill hallen finns en klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Det finns även ett tillhörande källarförråd på cirka 1,9 kvadratmeter.

Planlösning

Området Timmergränd är under produktion men är snart klart för inflyttning. Nu har man möjlighet att titta på en typlägenhet. Visningen sker en dag i veckan (olika dagar) mellan kl. 16.00-16.30. Är man intresserad av att titta före man tackar ja till en lägenhet hör man av sig till uthyrning@skovdebostader.se. Du som skrivit kontrakt kommer att bli inbjuden till en visning av en typlägenhet några veckor före inflyttningen. Vi har också uppdaterat webben Timmergränd | Skövdebostäder (skovdebostader.se) med nya bilder från några typlägenheter om du är nyfiken!

Övrigt

Parkeringsplatser finns både i anslutning till fastigheten och på Spånvägen. Parkeringarna hyrs ut via parkeringskön. När du skriver kontrakt ställer vi dig i den och du kan då bevaka lediga parkeringar på Mina sidor.

Angiven hyra kan komma att förändras efter sedvanlig förhandling med Hyresgästföreningen. Dock tidigast fr.o.m. 2026-01-01.