Våra lokaler

Även om bostäder är vår huvudsakliga verksamhet förvaltar Skövdebostäder också ett antal kommersiella lokaler. Ett fåtal av dem ligger i gatuplan med skyltningsmöjlighet och är lämpliga för butiksverksamhet eller kontor. De flesta sådana lokaler finns i centralt eller halvcentralt läge.

Huvuddelen av våra lokaler finns i bostadsområdena från 40-, 50- och 60-talen och är många gånger belägna i ”halvkällarplan”, en halvtrappa ned med stora fönster i marknivå. Dessa hyr vi ofta ut till föreningar och mindre företag.

Om du är intresserad av att hyra lokal är du välkommen att göra en intresseanmälan för detta via Mina sidor. Där kan du också lämna en beskrivning av dina behov och önskemål.

När en lokal blir ledig annonseras den ut på denna sida. Du är då välkommen att höra av dig och anmäla intresse till den kontaktperson som anges på respektive objekt. 

Kontorslokal i centrala Skövde, 252 kvm

Kontorslokal i sekelskifteshus på Skolgatan 2 i centrala Skövde. 252 kvadratmeter med sex möjliga kontorsrum plus ett personalrum. Ligger på andra våningen. Ingen hiss. Lokalen finns ledig från 1 september 2020. Kontakta oss för aktuell hyra. 

Kontaktperson: Lina Eklund Svensson (marknadschef)
0500-47 74 04, lina.eklund.svensson@skovdebostader.se